Wie zijn wij?

Wij zijn medewerkers van maatschappelijk werkinstellingen. Via deze website willen we u gratis hulp aanbieden. Heeft u problemen - met uzelf, thuis of op uw werk - dan kunt u ons dat via deze website laten weten. Wij helpen u zo snel en zo goed mogelijk.
De hulp die we geven is gratis en anoniem. U maakt een account aan en verstuurt uw vraag. Onder 'Mijn berichten' vind u onze reactie.

Doet jouw instelling mee?
Op dit moment bieden onderstaande instellingen hulpverlening aan via deze website. Klik hier om te kijken of de maatschappelijk werkinstelling in uw regio internethulpverlening aanbiedt.
Het kan zijn dat de maatschappelijk werkinstelling in uw regio (nog) niet meedoet aan deze site. In dat geval kunt u de contactgegevens van de betreffende instelling opzoeken om zelf rechtstreeks contact op te nemen.

Maatschappelijk werk, wat betekent dat eigenlijk?
Een maatschappelijk werker probeert mensen te helpen zodat ze weer beter met zichzelf en/of hun omgeving overweg kunnen. Dat doet de maatschappelijk werker onder andere door u te helpen overzicht en vat te krijgen op uw problemen.
Ook u kunt met uw problemen aankloppen bij een maatschappelijk werkinstelling in uw buurt. Zij zullen er samen met u uit proberen te komen.

Deelnemende instellingen
Het aantal organisaties dat zich via deze site op volwassenen richt is nog beperkt. Houdt deze pagina echter in de gaten, we verwachten hier snel de meer instellingen te kunnen melden. Toch kunt u alvast een account aanmaken om gebruik te maken van het forum.

Beheer

Deze site wordt gebouwd en beheerd door Obec Software Engineering BV.

Los het niet alleen op!