Wie zijn wij?

Wij zijn medewerkers van maatschappelijk werkinstellingen. Via deze website willen we je gratis hulp aanbieden. Heb je problemen - met jezelf, thuis of op school - dan kun je ons dat via deze website laten weten. Wij helpen je zo snel en zo goed mogelijk.
De hulp die we geven is gratis en anoniem. Je maakt een account aan en je verstuurt je vraag. Onder 'Mijn berichten' vind je onze reactie.

Doet jouw instelling mee?
Op dit moment bieden onder andere de onderstaande instellingen hulpverlening aan via deze website. In het werkgebied van deze instellingen wonen meer dan 800.000 jongeren zoals jij, er is dus ruime ervaring en kennis beschikbaar om ook jou te helpen. Klik hier om te kijken of de maatschappelijk werkinstelling in jouw regio internethulpverlening aanbiedt.
Het kan zijn dat de maatschappelijk werkinstelling in jouw regio (nog) niet meedoet aan deze site. In dat geval kun je de contactgegevens van de betreffende instelling opzoeken, mits bij ons bekend natuurlijk, om zelf rechtstreeks contact op te nemen.

Maatschappelijk werk, wat betekent dat eigenlijk?
Een maatschappelijk werker probeert mensen te helpen zodat ze weer beter met zichzelf en/of hun omgeving overweg kunnen. Dat doet de maatschappelijk werker onder andere door met je te praten en tips te geven om weer overzicht en grip op je problemen te krijgen.
Ook jij kunt met je problemen aankloppen bij een maatschappelijk werkinstelling in jouw buurt. Zij zullen er samen met jou uit proberen te komen.

Deelnemende instellingen
Op dit moment bieden de volgende maatschappelijk werkinstellingen internethulpverlening aan:

Beheer

Deze site wordt gebouwd en beheerd door Obec Software Engineering BV.

Los het niet alleen op!